Quiz Monsters 2 yarışmaya

Yayınlanma Tarihi: 13 Haziran 2022, Pazartesi

bir ortamada gerceklestirilen yarışmaya ögrencilerimizin Quiz Monsters yarısmalarının ikincisi DAU Hazırlık Okulunda gerceklestirildi. 10.06.22 tarihinde İngilizce Hazırlık okulu zemin katinda yer alan Quiz Monsters yarişmasında,  EPS B1 seviyesindeki öğrencilerimiz ilk yarısmada olduğu gibi İngilizce kelime ve dilbilgisini test eden sorulara yanıt verdi. Yarışma  dört kişilik gurupların  cekismeli mücadelesine sahne oldu.  Kıran kırana mücadele sonucunda,  yarışmada birinci gelen takım sürpriz hediyeler kazandı. Hocalarımız Zekiye Dellaloglu ve Sultan Taskiran ın organize ettiği, yine hocalarımız Serife Hocanın Aşıksoy, Afet Seytan, Gulden Çağkan, mudur yardımcılarımız Ipek Meneviş ve Emete K. Mavili  ve ögrencilerimiz Oktay Kızıldag ve Kaan Egret'in degerli katkılarıyla  guzel ve eglenceli ilgisi buyuktu.