Skip Navigation LinksAnnouncements

20.11.2019Çarşamba2 Seans
B1 Konuşma Sınavı

KURALLARA VE YÖNETMELİKLERE ilişkin HATIRLATMALAR

• Geçerli kimlik belgesi (öğrenci kimlik kartı,nüfus cüzdanı,sürücü ehliyeti,pasaport,vb.) olmayan öğrenciler hiçbir şekilde sınavlara alınamaz. Kimlikleri portal üzerinden öğretmenleri tarafından onaylanmayacaktır.
  • Sınav süresince öğrencilerin cep telefonlarını yanlarında bulundurmaları yasaktır.
  • Sadece geçerli bir sebebi olan ve bu sebebi kanıtlayabilen öğrencilerin telafi sınavı talep etme hakkı vardır. Sınav yapıldıktan sonraki üç iş günü içersinde İHO sekreterliğine giderek telafi sınavı talep formunu doldurmaları  ve ilgili doktor raporu veya diğer resmi evrakları eklemeleri gerekmektedir. Eğer öğrenciler telafi sınavı talep formunu zamanında doldurmazlarsa, talepleri YDİHO Müdürlüğü tarafından değerlendirilmeyecektir.
  • Bir öğrencinin konuşma sınavını kaçırması durumunda geçerli sebebini bildiren bir dilekçe yazması gerkmektedir. Diğer öğrencilere haksızlık olmaması açısından, sınavı kaçıran öğrenciler aynı gün içersindeki diğer seansa alınmayacaklardır.