Quiz Monsters yarişması

Yayınlanma Tarihi: 6 Haziran 2022, Pazartesi

Hem Yarıştılar Hem Eğlendiler

DAU Hazırlık Okulu öğrencileri İngilizce bilgilerini eğlenceli bir şekilde test etme fırsatı buldu. 25.05.22 tarihinde İngilizce Hazırlık okulu zemin katinda  gerçekleştirilen Quiz Monsters yarişmalarında, EPS A1-A2 ve EPS B1-UB1 seviyelerindeki öğrencilerimiz İngilizce kelime ve dilbilgisini test eden sorulara yanıt verdi. Yarışmalara sınıflarını temsilen dört kişilik guruplar halinde katılan öğrenciler kıran kırana bir mücadele sergiledi. Çok çekişmeli mücadeleler sonucunda, skorların birbirine çok yakın olduğu yarışmalarda birinci gelen takımlar sürpriz hediyeler kazandı. Hocalarımız Zekiye Dellaloglu ve Sultan Taskiran yarışmayı organize etmişlerdir. Hocalarımız Serife hocanın Aşıksoy ve Ebru Kumyalı, ve   ögrencilerimiz Oktay Kızıldag, Kaan Egret ve Lemia Duman da yarısma boyunca gözetmenlik yapmış olup, etkinliğin sorunsuz bır sekilde tamamlanmasına katkı koymuslardır.  Etkinlige hem yarışmacı hem de izleyici olarak katılan ögrencilerimiz de bu tür aktivitelerin düzenlenmiş olmasından duydukları memnuniyeti dile getirip ileriki modullerde bu tür aktivitelerin devam etmesini dilediklerini belirtmislerdir.